nyheter

Allmäna nyheter

För att få tillgång till så färsk information som möjligt så se till

att följa vår Facebook sida.

Där får ni info om diverse utflykter, resmål och träffar som inte bara vi fixar utan även våra medlemmar som alla brinner för sitt skoterintresse!


Facebooksidan hittar ni på www.facebook.com/Sävarådalens-Snöskoterklubb

2023-02-21 ❌️Skoterled tillfälligt avstängd!❌️

Då renar ska flyttas över E4 söder om Sävar är leden mot Täfteå mellan kraftlinan och E4 vid svarttjärn nu avstängd. Återkommer när leden öppnas igen.

2023-01-16 Årsmöte

Sävarådalens snöskoterklubb kallar till årsmöte den 20/2 klockan 19:00 i FBIKs klubbstuga i Bullmark.

För att locka någon extra så kör vi semlor till fika. För att veta hur många semlor vi behöver så vill vi att man skickar ett sms med hur många man anmäler till ordförande på 0702698433 senast lördag 18/2.

Punkter enligt stadgarna.

Välkomna!


/Styrelsen

2021-12-22 LEDER AVSTÄNGDA!

Då byggandet av Norrbottniabanan dragit igång kommer en del leder att stängas. Leden längs kraftledningen från Täfteån in mot Anumark samt leden över E4 och Täftebölesjön stängs permanent. Leden mellan Ersmark och Anumark stängs primärt under byggtiden. Ett arbete med en detaljplan för ett nytt industriområde väster om Dåvamyrans kraftvermevärk pågår så vad som händer där senare går inte att säga med säkerhet i dagsläget. Information från kommunen och trafikverket samt en bild med lederna som påverkas ses här nedan. Led markerad med rött försvinner. Eventuella förändringar kan ske.